Få en løsning, der kan vokse med din virksomhed

e-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at holde styr på din forretning. Din bogføring og momsopgørelse klares let – og du kan sende en faktura på under et minut med 
e-conomic fakturaskabelon.

Programmet er nemt og intuitivt at arbejde i. Alting foregår online, så du kan bogføre hvor som helst og når som helst.
Spar tid og få dine penge hurtigere

Med denne brugervenlige app fra e-conomic kan du sende din faktura, så snart du har sagt farvel til kunden. Det betyder, at du får dine penge endnu hurtigere og kan tage endelig afsked med de små, krøllede noter om aftaler og materialer.

Appen gør det samtidig utrolig nemt at få alle udgifter med. Du tager bare et billede af kvitteringen og sender den med et enkelt klik til dit e-conomic regnskab.


App kan hentes i AppStore

Tilføj funktioner, når du får brug for dem

Det er nemt at tilføje tillægsmoduler til dit regnskabsprogram, efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig. Modulerne kan hjælpe dig med at gøre bogføringen endnu mere enkel og effektiv.

Vælg fx vores scanningsmodul, hvor du kan tage billeder af dine bilag og sende dem direkte til dit regnskab. Du får orden i dine kvitteringer og kan lynhurtigt finde bilagene frem igen.


Læs mere her


Momsopgørelse med få klik

Momsopgørelse er ligetil med e-conomic.

Med ganske få klik får du alle de momstal og det overblik, du skal bruge, for at kunne indberette til SKAT.Arbejd effektivt sammen med din revisor

Er I flere om regnskabet? Du kan altid give din revisor, bogholder eller samarbejdspartner adgang til at arbejde i dit regnskab – helt gratis. Og du bestemmer selv, hvor meget den enkelte bruger har lov til at lave i dit regnskab.

Du får en stærk platform til samarbejdet med din revisor og bogholder, hvor de nemt kan give dig aktuelle råd, fordi de kan tilgå dit regnskab efter behov.


Find din revisor her

Lad e-conomic-integrationer optimere din hverdag

Som e-conomic-bruger har du adgang til en bred vifte af programmer, der gør det nemt at synkronisere dine data. Fx kan din webshop løbende "tale sammen" med e-conomic, så du får fuldstændig overblik over omsætning og lager uden at skulle bruge timer på manuel indtastning.

e-conomic har i dag over 150 integrationer, og der kommer hele tiden nye til. Kig forbi - vi har med garanti også løsninger, der kan gøre din hverdag mere enkel og smidig.